Området

Området Mattestorp

Bakgrund

Mattestorp Village ligger i Mattesdalen i södra änden av Branäs. Området har sedan 2010 byggts upp av en grupp entreprenörer från Västsverige.

Varje ny etapp har på sitt sätt utvecklat området till att bli en palett av olika typer av boenden. Gemensamt för alla är att husen är mycket välbyggda och smakfullt inredda. Ingenting saknas när det gäller utrustning och bekvämligheter.

I närområdet

Café Mattesstugan ligger mitt i området. Här kan du unna dig en frasig våffla, värmande gulaschsoppa eller köpa ett grillpaket som ni sedan kan grilla och njuta av vid vår stora utegrill. Nyhet för i år är att Mattestugan även är ett minilivs med ett enklare sortiment av hushållsartiklar och livsmedel.

Från Mattestorp utgår hela tre liftar plus ett åkband för de minsta. Det finns gott om nedfarter leder till Mattestorp. Här finns även pulkabacke, skicross, selftimer mm. Oavsett ålder och skicklighet finns det nåt för alla i Mattestorp.

Sommaren

Utöver skidor på längden och tvären så erbjuder Mattestorp möjligheter till fantastiska sommarvistelser. Klarälven står för bad och fiske, och i de vidsträckta skogarna finns bär och svamp. Går det för långsamt att promenera rekommenderas mountainbike.

I år kommer dessutom Branäs satsa stort på ytterligare sommaraktiviteter, som blir ett utmärkt hemesteralternativ, med bland annat tre familjevänliga downhillbanor. Kolla gärna mer på Destination Branäs, där man hittar det mesta.

Kör du elbil?

Utanför Longhouse finns två Tesla Destination Charger 6 kW. Vid nya Park kommer vi under 2021 installera 10 laddplatser.

Hitta hit

Vielva AB

Flygfältsgatan 22
423 37 Torslanda
info@mattestorpvillage.se

Till Kontaktformulär

1 years ago

Mattestorp Village
Fullbokat just nu i hela Mattestorp village! Så kul att det är mycket folk👏🏻 ... See MoreSee Less
Se på Facebook